Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Waarom een verzekering voor uw uitvaart belangrijk is - Bink-go.nl
fade
22348
post-template-default,single,single-post,postid-22348,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,woocommerce-no-js,unselectable,voyage-ver-1.6,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Bink-go.nl / Geen categorie  / Waarom een verzekering voor uw uitvaart belangrijk is
Begrafenisverzekering
15 jul

Waarom een verzekering voor uw uitvaart belangrijk is

Waarom kiezen voor een begrafenisverzekering?

Een uitvaart kan een erg dure zaak zijn. Wat voor plechtigheid en rustplaats je ook kiest, er komen verschillende kosten bij kijken. Deze kosten worden vaak betaald door de naaste familie of geliefden van de overledene. Met een begrafenisverzekering kun je je geliefden besparen van deze geldzorgen. Deze verzekering dekt alle kosten van een uitvaart. Je nabestaanden krijgen de verzekering uitbetaald in geval van je overlijden. Op deze manier kan je uitvaart mogelijk gemaakt worden zonder kopzorgen. Geld is namelijk het laatste waar je aan wil denken in deze moeilijke periode. Voordat je begint met uitvaartverzekering vergelijken, is het belangrijk dat je weet welke soort verzekering je wil.

Verschillende mogelijkheden

De kapitaalverzekering is de meest voorkomende verzekering. Hierbij wordt er een geldbedrag uitbetaald aan je nabestaanden waarmee de uitvaart gepland kan worden. Men hoeft zich dus geen zorgen te maken over alle mogelijke kosten. Zodoende hebben je nabestaanden alle vrijheid in het organiseren van de begrafenis. Het nadeel is de keuzestress die kan ontstaan bij het plannen van de uitvaart. Wanneer je kiest voor een kapitaalverzekering, kun je een verzekerd bedrag kiezen dat wordt uitbetaald.

Natura verzekering

Wanneer je kiest voor een natura verzekering, wordt er bij je overlijden geen geldsom overgemaakt. In plaats daarvan worden er diensten en goederen voor je nabestaanden vrijgemaakt. Dit kan erg veel inhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rouwkaarten, een doodskist, vervoer, crematie of zelfs een koffietafel na de uitvaart. Door hiervoor te kiezen, geef je je nabestaanden minder keuzestress bij het regelen van je uitvaart. Het is wel zo dat dit minder keuze en variatie biedt. Maar zo kun je er zeker van zijn dat alles zal verlopen zoals je dat zelf wil.

Tweeleven polis

Het is mogelijk om je samen met je partner op dezelfde polis te verzekeren. Dit noemt men een tweeleven polis en hierbij betaalt u maar één maandelijks bedrag voor een gedeelde verzekering. Zodoende kunnen de kosten verdeeld worden. Het bedrag waarvoor jullie beiden verzekerd zijn, moet steeds hetzelfde zijn. Indien één van jullie komt te overlijden, wordt de tweeleven polis eenmalig uitbetaald.

Dit waren de meest voorkomende verzekeringen. Een uitvaartverzekering vergelijken met een andere, is zeker interessant en zo weet je zeker dat je de beste voorwaarden en prijs hebt. Voel je je goed bij de maatschappij die je kiest, dan kun je met een gerust hart de uitvaartverzekering afsluiten.

Speedy1974

No Comments

Leave a Reply:

error: Content is beveiligd !!